sâmbătă, 2 aprilie 2011





Intrebarea mea e relativ simpla : Singur si totusi sa nu fi singuratic ? Stiu , sens nu are . Citeste . O sa capete si sens.
E relativ simplu sa zici ca nu esti singur , chiar si atunci cand ai in jur numai oameni falsi , cand toti sunt cu tine pentru anumite chestii , sau cand nu au ce cauta pe langa tine . E ciudat...
Prieteni falsi , numiti cunostinte , sa te simti singur desi esti intre 1000 de alte persoane , dar  nu te asculta niciuna.
Oameni falsi ... Nu-i mai vreau in jurul meu. Daca tu inca mai ii ai pe langa tine , fa in asa fel incat sa ii dai la o parte , ca tot tu iesi in pierdere daca ii lasi langa tine. Nu incerca sa ma intelegi , sau sa pricepi de ce zic ce zic , dar crede-ma ca stiu ce tot zic pe aici , si cunosc situatia prea bine , mai bine decat voiam pana si eu sa o cunosc.
Cati ar veni dupa tine in intuneric , atunci cand ti-e frica si stai mereu in garda? Cati ti-ar lua apararea chiar si atunci cand nu meriti ? Cati ti-ar da dreptate chiar si atunci cand stiu si ei si tu stii ca nu ai dreptate? Cati ti-ar sta aproape si te-ar asculta cand nici macar nu ai nevoie ? Cati si-au mai adus aminte de multumiri dupa ce i-ai ajutat ?
Calcul simplu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu